ОБРАЗОВАТЕЛНИ КАРТИ И ЗАБАВНА СЕМЕЙНА ИГРА ЗА ФИНАНСОВА ГРАМОТНОСТ

39.90лв.

Помогнете на вашите деца да разберат стойността на
парите!

Чрез игра и забавление децата усвояват нови знания с лекота.

Започнете разговора за парите използвайки нашите образователни карти и научете децата си да ценят и управляват парите си разумно! Освен за нови знания за парите, използвайте картите за да обясните важността децата да се включват в извършването на домакинските задачи за да придобият ценни умения като отговорност, ангажираност и дисциплина!

Време за доставка: 3-5 работни дни

Включена безплатна доставка!

Категория:

Описание

Една кутия – две игри!!

1. „Избегни фалита“ – Забавна семейна игра с карти

2. Образователни Флаш Карти с финансови понятия

Забавна игра „Избегни фалита“

Кой ще бъде “късметлията”, в който ще попадне карта Фалит? А ще бъде ли достатъчно хитър да се отърве от нея? “Избегни Фалита” е стратегическа забавна игра. Увличаме се играейки, а загубилите – искат реванш отново и отново. Играта развива способностите за възприятие и разбиране на връзките и последствията от предприемане на даден ход. Помага за развитие на стратегическо мислене.

Това е не само игра – става истински екшън!!

Продължителност: 5-20 мин. | Играчи: 2-5

Образователни Флаш Карти

Посредством картите, чрез игра децата научават понятия от заобикалящата икономическа среда като: джобни пари, бюджет, доход, спестявам, дарявам и т.н. Въвличат нас и децата в градивни дискусии и ни помагат да засегнем теми за консуматорското поведение, ограничеността на ресурсите, отговорността към разходването им, създаването на полза и стойност за семейството, обществото, околната среда. Образователните карти и семейната игра имат възпитателен характер и приучават децата, да участват активно в задачите на домакинство. Картите са подходящи за използване, както в семейството, така и в учебно заведение.

Възраст: от 7 години

Цена на комплекта 2 в 1:  39.90 лв.

Допълнителна информация

Тегло 0.400 kg

Допълнителна информация

Чрез нашите карти и игра децата се запознават с 40 финансови термина като: спестовна цел, дарение, наследство, бюджет, разходи, джобни пари, фалит и много други. Картите въвличат децата в градивни дискусии на теми за консуматорското поведение, ограничеността на ресурсите, отговорността към изразходването им, създаването стойност за семейството, обществото, околната среда.

Видео

Отзиви

“Интересна игра, помагаща както на деца, тинейджъри така и на възрастни да повишават финансовата си култура. Направена и замислена по много креативен и интерактивен начин така че да забавна, увлекателна така също образователна и възпитателна.”

Георги Тончев

Future Factory Global

 

“С по-голямото ни дете (почти 7г) прекарахме около два часа пробваики 2 от игрите и определено беше забавно за всички. В момента вече даваме джобни на децата ни и съм сигурен, че тези карти помагат много за разбирането на материята от децата. ”

Филип Сотиров

Senior Software Engineer

 

“Играта е много добра! И като графики, и като замисъл. Дори и аз имам какво да науча заедно с племенниците ми, които са първи и втори клас. На всички ще ни е много полезна. Супер яка Инициатива!“

Недко Недков

CEO Brandvertisor

 

“Съботно-неделните и след работни занимания се превърнаха в голяма забава за всички вкъщи. С помощта на картите децата развиват своята съобразителност, финансова култура и начин на изразяване. С лекота, по много интересен, забавен и достъпен начин децата усвояват терминологията в сферата на икономиката и банково дело.“

Яна Велева

майка на две деца