/ / / ОБРАЗОВАТЕЛНИ КАРТИ И ЗАБАВНА СЕМЕЙНА ИГРА ЗА ФИНАНСОВА ГРАМОТНОСТ

ОБРАЗОВАТЕЛНИ КАРТИ И ЗАБАВНА СЕМЕЙНА ИГРА ЗА ФИНАНСОВА ГРАМОТНОСТ

39.90лв.

Помогнете на своите деца да разберат стойността на парите и домакинските отговорности по забавен начин.

Комплект 3 в 1 

1. Игра „Избегни Фалита“ – Забавна семейна игра с карти за развитие на финансово и стратегическо мислене при децата

2. Образователни Флаш Карти с финансови понятия и домакински задачи – учене под формата на игра

3. УЕБ приложение, с което децата трупат точки за извършените домакински дейности, които след това могат да се преобразуват в пари или награди.

Започнете разговора за парите и отговрностите, използвайки нашите образователни карти и научете децата си да ценят и управляват средставата и ресурсите си разумно. Освен за разбиране на ежедневните финансови термини, използвайте картите, за да обясните важността децата да се включват в извършването на домакинските задачи и да придобият ценни умения като отговорност, ангажираност и дисциплина.

Научете повече по-долу.

Време за доставка: 1-3 работни дни

 

Описание

1 кутия = 3 продукта

1. Игра „Избегни Фалита“ – Забавна семейна игра с карти за развитие на финансово и стратегическо мислене при децата

2. Образователни Флаш Карти с финансови понятия и домакински задачи – учене под формата на игра

3. УЕБ приложение, с което децата трупат точки за извършените домакински дейности, които след това могат да се преобразуват в пари или награди

Забавна игра „Избегни Фалита“

Кой ще бъде “късметлията”, в който ще попадне карта Фалит? А ще бъде ли достатъчно хитър да се отърве от нея? “Избегни Фалита” е стратегическа забавна игра. Увличаме се и се учим на важни термини, играейки, а загубилите – искат реванш отново и отново. Играта развива способностите за възприятие и разбиране на връзките и последствията от предприемане на даден ход. Помага за развитие на стратегическо мислене.

БЪРЗИ/КРАТКИ правила на играта ще намерите тук при нужда!

Това е не само игра – става истински екшън!
Продължителност: 5-20 мин. | Играчи: 2-5
За деца на 6-7+ години и тяхното семейство

Образователни Флаш Карти

Чрез лесна и приятна игра  с картите децата научават понятия от заобикалящата икономическа и домашна среда като: джобни пари, бюджет, доход, спестявам, дарявам, желания и нужди и т.н. Въвличат нас и децата в градивни дискусии и ни помагат да засегнем теми за консуматорското поведение, ограничеността на ресурсите, отговорността към изразходването им, създаването на полза и стойност за семейството, обществото, околната среда.

Образователните карти и семейната игра MONETY имат възпитателен характер и мотивират децата да участват активно в задачите на домакинство. Картите са подходящи за използване, както в семейството, така и в учебно заведение, или на път.

Възраст: от 6-7+ години

Цена на комплекта 2 в 1:  39.90 лв.

Допълнителна информация

Тегло0.400 kg

ОТЗИВИ

“Интересна игра, помагаща както на деца, тинейджъри така и на възрастни да повишават финансовата си култура. Направена и замислена по много креативен и интерактивен начин така че да забавна, увлекателна така също образователна и възпитателна.”

Георги Тончев

Future Factory Global

 

“С по-голямото ни дете (почти 7г) прекарахме около два часа пробваики 2 от игрите и определено беше забавно за всички. В момента вече даваме джобни на децата ни и съм сигурен, че тези карти помагат много за разбирането на материята от децата. ”

Филип Сотиров

Senior Software Engineer

 

“Играта е много добра! И като графики, и като замисъл. Дори и аз имам какво да науча заедно с племенниците ми, които са първи и втори клас. На всички ще ни е много полезна. Супер яка Инициатива!“

Недко Недков

CEO Brandvertisor

 

“Съботно-неделните и след работни занимания се превърнаха в голяма забава за всички вкъщи. С помощта на картите децата развиват своята съобразителност, финансова култура и начин на изразяване. С лекота, по много интересен, забавен и достъпен начин децата усвояват терминологията в сферата на икономиката и банково дело.“

Яна Велева

майка на две деца

 

Видео